PLATS
Entrants i Pica Pica
Amanida d’enciams amb fruites, alvocat, formatge de cabra i vinagreta de mel | 7.00€ | | Afegir |
Bunyols de bacallà (unitat) | 1.60€ | | Afegir |
Burrata amb tomàquet, pesto i olives (ració) | 7.00€ | | Afegir |
Calamars a l’andalusa (ració) | 9.00€ | | Afegir |
Canelons de verdures amb pasta fresca (3 canelons) | 6.80€ | | Afegir |
Caneló de cua de bou amb beixamel trufada (1 caneló) | 11.00€ | | Afegir |
Croquetes d’albergínia amb formatge de cabra (3 unitats) | 6.00€ | | Afegir |
Croquetes de pollastre (3 unitats) | 6.00€ | | Afegir |
Escudella Barrejada (ració) | 3.50€ | | Afegir |
Lassanya d’albergínia amb tomàquet confitat i parmesà (ració) | 5.50€ | | Afegir |
Tartar de salmó amb alvocat i mango | 9.00€ | | Afegir |
Arrossos
Segons Plats
Bacallà confitat amb espinacs, panses i pinyons | 12.00€ | | Afegir |
Calamarcets amb ceba confitada i favetes | 13.00€ | | Afegir |
Costella de porc Duroc a baixa temperatura i parmentier de patata | 11.00€ | | Afegir |
Fricandó amb bolets de temporada | 9.00€ | | Afegir |
Llobarro al forn amb patates | 9.00€ | | Afegir |
Roastbeef de mitjana de vedella amb parmentier de patata | 10.00€ | | Afegir |
Pop a la brasa amb parmentier de patata | 15.00€ | | Afegir |
Postres
Vins Blancs
Vins Negres
Vins Rosats
Vins Espumosos