fbpx
skip to Main Content

ESPECIALISTES EN

CUINA CASOLANA

TASTA’NS!

Els plats de la nostra carta han estat escollits amb molta cura i tenint en compte diferents factors com són: l’estacionalitat dels ingredients, els productors locals i de proximitat que tenim a l’abast i el conjunt de sabors que evoquen. D’aquesta manera no és d’estranyar que trobeu plats del dia segons mercat i que la carta pugui variar una mica en funció de l’època de l’any en la que ens trobem.

Ens basem en receptes de la nostra cuina tradicional, amb preparacions modernitzades, fetes amb bons ingredients de proximitat i de temporada.

De dimarts a divendres tenim disponible, a banda de la carta, un fantàstic menú de migdia.

PLATS

Croqueta de Pollastre  2,00€/unit.

Croqueta d´albergínia amb formatge de cabra i anous. 2,00€/unit.

Bunyols de bacallà 2,30€/unit.

Coca torrada amb tomàquet 1,90 €/ració

Les patates Verdaguer 8,00 €

Ensaladilla “Verdaguer” amb torradetes  8,50/ unit.

Terrina de tres formatges (scamorza, taleggio, cabra) amb mel  9,50/ unit.

Salpicó de pop 10,00/ unit.

Tartar de salmó marinat amb alvocat i mango  12.50/ unit.

Filet d´anxoves del Cantàbric 1.65 €/unit.

Ous trencats amb pernil de glà  10,50 €.

Sopa freda del dia 7,00/ unit. 

Calamars a l´andalusa  12,50 €

Lassanya d’albergínia, tomàquet confitat i parmesà  10,00/ unit.

Canelons de verdures amb pasta fresca, tomàquet confitat,

pesto i parmesà, 12,00 €

Caneló de rostit amb beixamel trufada 12,00 €.

Amanida d´enciams, nous, magrana, codony, daus de formatge de cabra arrebossats i vinagreta de mel  11,50 €

Amanida de Burratta amb tomàquet i oli d’alfàbrega  11,50 €.

 

Costella de “Porc Duroc” a baixa temperatura amb parmentier de patata 15,00 €

Roastbeef amb confitura de poma i la salsa del seu rostit 13,00 €

Gambes a la planxa (5 unit.) 16,00 €

Pop a la brasa amb parmentier de patata, allioli de safrà i pimentón “Dela Vera” 18,00 €.

Entrecot de vaca madurada filetejat (400 gr.) amb patates 21,00 €

 

Arròs de peix amb calamar i escamarlans (mín. dues persones)  15,00 €.

Arròs negre (mín. dues persones)  15,00 €.

Arròs amb costella, butifarra negra i carxofes (mín. dues persones)  15,00 €.

Fideuà amb cloïses (mín. dues persones)  14,00 €.

POSTRES

Gelat artesà (casa Alemany) de torró, vainilla, o xocolata 5,50 €

Trufes de la casa 1,30 € /unit.

Pastís del dia 5,50 €

Pastís de formatge 5,50 €

En cas d´intolerància al gluten, lactosa o d´altres al.lèrgies alimetàries, per favor avisi al cambrer.

(Tots els preus inclouen  el 10% d´iva)

MENÚ

DE MIGDIA

ENTRANTS

Amanida d´enciams, pera confitada, roquefort, avellanes i parmesà

Pebrots del  piquillo farcits de brandada de bacallà

Ous trencats amb xoriço

Vichisosise freda amb cruixent de porro

Mongetes del ganxet  saltejades amb cansalada i butifarra negra

SEGONS

Fideus a la cassola

Arròs mar i muntanya

Pollastre rostit amb mil fulls de patates

Salmó a la planxa amb verduretes saltejades

POSTRES

Arròs amb llet

Pastís de pastanaga

“Petit  Suisse” de xocolata

Maduixes amb crema de iogurt

Menú de Dimarts a Divendres migdies
Preu menú: 16,00 € (IVA inclós).

Back To Top