fbpx
skip to Main Content

ESPECIALISTES EN

CUINA CASOLANA

TASTA’NS!

Els plats de la nostra carta han estat escollits amb molta cura i tenint en compte diferents factors com són: l’estacionalitat dels ingredients, els productors locals i de proximitat que tenim a l’abast i el conjunt de sabors que evoquen. D’aquesta manera no és d’estranyar que trobeu plats del dia segons mercat i que la carta pugui variar una mica en funció de l’època de l’any en la que ens trobem.

Ens basem en receptes de la nostra cuina tradicional, amb preparacions modernitzades, fetes amb bons ingredients de proximitat i de temporada.

De dimarts a divendres tenim disponible, a banda de la carta, un fantàstic menú de migdia.

PLATS

Croqueta de Pollastre amb ceps  2,00€/unit.

Croqueta d´albergínia amb formatge de cabra. 2,00€/unit.

Croqueta de galtes de vedella 2,00€/unit.

Bunyols de bacallà 2,00€/unit.

Coca torrada amb tomàquet 1,90 €/ració

“Paletilla” ibérica (100 gr.) 15,00 €€. /unit.

Les patates Verdaguer 8,00 €

Ensaladilla “Verdaguer” amb torradetes  8,50/ unit.

Tartar de salmó marinat i amb alvocat   12.50/ unit.

Filet d´anxoves del Cantàbric 1.65 €/unit.

Xips de carxofa amb ous trencats  10,50 €

Ous trencats amb pernil de gla  10,50 €.

Terrina de tres formatges amb mel: scamorza, taleggio, cabra i amb torradetes  9,50€

 

Calamars a l´andalusa  12,50 €

Carpaccio de peu de porc amb butifarra negra, mongetes i oli de pinyons 11,00 €.

Foie “micuit” amb figues  12,00 €

Canelons de verdures amb pasta fresca, tomàquet confitat,

pesto i parmesà, 12,00 €

Caneló de cua de bou i ceps gratinat 13,00 €.

Amanida d´enciams, nous, magrana, codony, daus de formatge de cabra rebossats i vinagreta de mel  12,00 €

Tomàquet “Can Puxic” amb burrata i pesto  11,50 €.

 

Steack tartar amb torradetes 16,00 €.

Daus de filet saltejats amb foie 15,00 €.

Costella de “Porc Duroc” a baixa temperatura amb cebetes i parmentier de patata 15,00 €.

Gambes a la planxa (5 unit.) 16,00 €

Pop a la brasa amb parmentier de patata, allioli de safrà i pimentón “Dela Vera” 18,00 €.

Entrecot de vaca madurada filetejat (400 gr.) amb patates 21,00 €

Pèsols de Vilassar amb Calamar saltejat  15,00 €.

POSTRES

Gelat artesà (casa Alemany) de torró, vainilla, o xocolata 5,50 €

Trufes de la casa 1,30 € /unit.

Pastís del dia 5,50 €

Pastís de formatge 5,50 €

Tiramissú 5,50 €.

Coulant de xocolata amb gelat  6,00 €

En cas d´intolerància al gluten, lactosa o d´altres al.lèrgies alimetàries, per favor avisi al cambrer.

(Tots els preus inclouen  el 10% d´iva)

MENÚ

DE MIGDIA

ENTRANTS

Amanida d´enciams, pera confitada, roquefort, avellanes i parmesà

Pebrots del  piquillo farcits de brandada de bacallà

Ous trencats amb xoriço

Vichisosise freda amb cruixent de porro

Mongetes del ganxet  saltejades amb cansalada i butifarra negra

SEGONS

Fideus a la cassola

Arròs mar i muntanya

Pollastre rostit amb mil fulls de patates

Salmó a la planxa amb verduretes saltejades

POSTRES

Arròs amb llet

Pastís de pastanaga

“Petit  Suisse” de xocolata

Maduixes amb crema de iogurt

Menú de Dimarts a Divendres migdies
Preu menú: 16,00 € (IVA inclós).

Back To Top