fbpx
Saltear al contenido principal

ESPECIALISTES EN

CUINA CASOLANA

TASTA’NS!

Els plats de la nostra carta han estat escollits amb molta cura i tenint en compte diferents factors com són: l’estacionalitat dels ingredients, els productors locals i de proximitat que tenim a l’abast i el conjunt de sabors que evoquen. D’aquesta manera no és d’estranyar que trobeu plats del dia segons mercat i que la carta pugui variar una mica en funció de l’època de l’any en la que ens trobem.

Ens basem en receptes de la nostra cuina tradicional, amb preparacions modernitzades, fetes amb bons ingredients de proximitat i de temporada.

De dimarts a divendres tenim disponible, a banda de la carta, un fantàstic menú de migdia.

LA NOSTRA CARTA

Amanida d’enciams, alvocat, codony, daus de formatge de cabra arrebossats i vinagreta de mel 12,00 €

Amanida de tomàquet amb ventresca de tonyina o burrata, ceba tendra i olives negres 12,50 €

Coca torrada amb tomàquet 3,00 € / ració

Croqueta de pollastre 2,30 € / unit.

Croqueta de xipiró amb tòping d´all i oli 2,30 €/unit.

Croqueta d’albergínia amb formatge de cabra i nous 2,30 €/unit.

Bomba amb all i oli de romaní i salsa de chipotle 6,50€

Bunyols de bacallà 3,00 €/ unit.

Patates Verdaguer 9,00 €

Ensaladilla Verdaguer amb anguila fumada i pebrots del piquillo 9,00€

Foie “micuit” al PX i tòfona negra 15,50 €.

Filet d’anxoves del Cantàbric 2,10 € / unit.

Filet de sardina fumada amb tomàquet confitat 3,50 € unit.

Pissarra de pernil ibèric 17,00 €

Ous trencats amb pernil de gla  13,00 €

Sonsos fregits amb ou ferrat 16,00€

Calamars a l’andalusa amb maionesa 15,00 €

Canelons de verdura amb pasta fresca, tomàquet confitat, pesto i parmesà 13,00€

Caneló de cua de bou amb beixamel trufada 16,00 €

Tàrtar de salmó marinat amb alvocat i mango 16.00 €

Tàrtar de tonyina de “Balfegó” 18,00€

Ceviche de Llobarro a l’estil “Peruà”18,50€

Tataki de tonyina de “Balfegó” amb tirabecs i shimeji saltejats 20,50€

Corball al forn amb patates 21,00 €

Turbot al forn amb patates 24,50€

Calamarsets saltejats amb ceba i favetes saltejades 16,50 €

Entrecot de vaca madurada (400gr.) a la brasa . 24,00 €

Costelletes de cabrit arrebossades 20,00€

Steak tartar tallat a ganivet 21,00 €.

Espatlla de cabrit al forn amb patates 24’00 €.

Rost beef de vedella amb compota de poma, ruca i parmesà 16,50€

Costella de porc “Duroc” a baixa temperatura amb parmentier de moniato 17,50€

*Arròs de peix amb calamars, sèpia cloïsses i escamarlans (mín. 2 persones) 17,50 €

*Arròs negre amb cloïsses i carxofes (mín. 2 persones) 17,50€

*Arròs de costella “Duroc”, carxofes i botifarra negra (mín. 2 persones) 17,50€

Arròs caldós de llamàntol amb cloïsses (mín.2 persones) 22,00 €.

*Fideuà amb gamba vermella (mín. 2 persones) 17,00€

*(els arrossos els servim només al migdia)

La carta està subjecte a canvis degut  que seguim la temporalitat dels aliments.

MENÚ

DE MIGDIA

  1. 2-1
  2. 1-1
Volver arriba