PLATS
Croqueta de Pollastre 2,00€/unit.
Croqueta d´albergínia amb formatge de cabra i anous. 2,00€/unit.
Bunyols de bacallà 2,30€/unit.
Coca torrada amb tomàquet 1,90 €/ració
Les patates Verdaguer 8,00 €
Ensaladilla “Verdaguer” amb torradetes 8,50/ unit.
Terrina de tres formatges (scamorza, taleggio, cabra) amb mel 9,50/ unit.
Salpicó de pop 10,00/ unit.
Tartar de salmó marinat amb alvocat i mango 12.50/ unit.
Filet d´anxoves del Cantàbric 1.65 €/unit.
Ous trencats amb pernil de glà 10,50 €.
Sopa freda del dia 7,00/ unit.
Calamars a l´andalusa 12,50 €
Lassanya d’albergínia, tomàquet confitat i parmesà 10,00/ unit.
Canelons de verdures amb pasta fresca, tomàquet confitat,
pesto i parmesà, 12,00 €
Caneló de rostit amb beixamel trufada 12,00 €.
Amanida d´enciams, nous, magrana, codony, daus de formatge de cabra arrebossats i vinagreta de mel 11,50 €
Amanida de Burratta amb tomàquet i oli d’alfàbrega 11,50 €.
Costella de “Porc Duroc” a baixa temperatura amb parmentier de patata 15,00 €
Roastbeef amb confitura de poma i la salsa del seu rostit 13,00 €
Gambes a la planxa (5 unit.) 16,00 €
Pop a la brasa amb parmentier de patata, allioli de safrà i pimentón “Dela Vera” 18,00 €.
Entrecot de vaca madurada filetejat (400 gr.) amb patates 21,00 €
Arròs de peix amb calamar i escamarlans (mín. dues persones) 15,00 €.
Arròs negre (mín. dues persones) 15,00 €.
Arròs amb costella, butifarra negra i carxofes (mín. dues persones) 15,00 €.
Fideuà amb cloïses (mín. dues persones) 14,00 €.
POSTRES
Gelat artesà (casa Alemany) de torró, vainilla, o xocolata 5,50 €
Trufes de la casa 1,30 € /unit.
Pastís del dia 5,50 €
Pastís de formatge 5,50 €
En cas d´intolerància al gluten, lactosa o d´altres al.lèrgies alimetàries, per favor avisi al cambrer.
(Tots els preus inclouen el 10% d´iva)
MENÚ
DE MIGDIA
ENTRANTS
Amanida d´enciams, pera confitada, roquefort, avellanes i parmesà
Pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà
Ous trencats amb xoriço
Vichisosise freda amb cruixent de porro
Mongetes del ganxet saltejades amb cansalada i butifarra negra
SEGONS
Fideus a la cassola
Arròs mar i muntanya
Pollastre rostit amb mil fulls de patates
Salmó a la planxa amb verduretes saltejades
POSTRES
Arròs amb llet
Pastís de pastanaga
“Petit Suisse” de xocolata
Maduixes amb crema de iogurt
Menú de Dimarts a Divendres migdies
Preu menú: 17,50 € (IVA inclós).